Razpis za študente za 49. Krkine nagrade

Znanost povezuje.

Študente programov na vseh treh študijskih stopnjah vabimo, da se prijavite na razpis za 49. Krkine nagrade.

K sodelovanju vabimo vse, ki ste oziroma boste svoje raziskovalne naloge z znanstvenih področij, povezanih z raziskavami in razvojem, proizvodnjo, vrednotenjem, kakovostjo, trženjem in uporabo farmacevtskih surovin in zdravil, končali v obdobju od 1. julija 2018 do 30. junija 2019 ter jih prijavili in poslali na naš naslov do 5. julija 2019. Informacije o prijavnih in razpisnih pogojih najdete v Izvlečku iz pravil.

Z vidika raziskovalne odličnosti in zanimivosti za generično farmacevtsko industrijo ter v skladu s Krkino razvojno-raziskovalno usmeritvijo bo Svet Sklada Krkinih nagrad izbral najboljše naloge, ki bodo nagrajene s Krkino nagrado ali z veliko Krkino nagrado. V kategoriji raziskovalnih nalog študentov dodiplomskega, magistrskega in doktorskega študija bomo izbrali do 25 nalog in jih nagradili s Krkinimi nagradami. Do pet nalog, ki bodo najbolj drzne, inovativne, odmevne in kakovostne ter hkrati povezane s sodobnimi izzivi generične farmacevtske industrije, pa bomo nagradili z velikimi Krkinimi nagradami.

O izboru nagrajenih nalog boste obveščeni septembra 2019.

Krkine nagrade podeljujemo že vse od leta 1971. Pridružite se že več kot 2700 nagrajencem.

Prenesite: Razpis za študente.pdf

Krka si pridržuje pravico do javne objave naslovov nalog, podatkov o mentorjih in somentorjih ter pravico do objave povzetkov v zborniku in drugih tiskanih in elektronskih medijih.