Razpis za 47. Krkine nagrade

Študente programov na vseh treh študijskih stopnjah ter dijake gimnazij in srednjih šol naravoslovnih in zdravstvenih smeri vabimo, da se prijavite na razpis za 47. Krkine nagrade.

K sodelovanju vabimo vse, ki ste oziroma boste svoje raziskovalne naloge z znanstvenih področij, povezanih z raziskavami in razvojem, proizvodnjo, vrednotenjem in kakovostjo ter trženjem farmacevtskih surovin in zdravil, končali v obdobju od 1. julija 2016 do 30. junija 2017 ter jih prijavili in poslali prek spletne strani do 6. julija 2017.

Razpis za študente
Razpis za dijake

Usmerjajte svojo prihodnost in bodite v družbi več kot 2600 odličnih nagrajencev, ki Krkine nagrade prejemajo že vse od leta 1971.

 

Podelili smo 46. Krkine nagrade za leto 2016

V Krkini upravni stavbi smo v petek, 14. oktobra 2016 slovesno podelili 46. Krkine nagrade za dodiplomska in podiplomska raziskovana dela. Podelili smo 5 Krkinih nagrad za posebne dosežke na področju raziskovalnega dela in 25 Krkinih nagrad študentom dodiplomskega in podiplomskega študija. Med 30 nagrajenci je bilo 15 doktorjev znanosti.

V septembru pa smo na posebni prireditvi 23 dijakom podelili nagrade za 12 raziskovalnih nalog, saj se zavedamo, da je spodbujanje mladih k raziskovalnemu delu pomembno že v srednješolskem obdobju, ko se odločajo za poklicno pot.

Vsem prejemnikom Krkine nagrade iskreno čestitamo.

Prijava