Objavljen je razpis za 48. Krkine nagrade

Študente programov na vseh treh študijskih stopnjah ter dijake gimnazij in srednjih šol naravoslovnih in zdravstvenih smeri vabimo, da se prijavite na razpis za 48. Krkine nagrade.

K sodelovanju vabimo vse, ki ste oziroma boste svoje raziskovalne naloge z znanstvenih področij, povezanih z raziskavami in razvojem, proizvodnjo, vrednotenjem in kakovostjo ter trženjem farmacevtskih surovin in zdravil, končali v obdobju od 1. julija 2017 do 30. junija 2018 ter jih prijavili in poslali prek spletne strani do 6. julija 2018.

Razpis za študente
Razpis za dijake

Usmerjajte svojo prihodnost in bodite v družbi več kot 2600 odličnih nagrajencev, ki Krkine nagrade prejemajo že vse od leta 1971.


Podelili smo 47. Krkine nagrade za leto 2017

V Krkini upravni stavbi smo v petek, 13. oktobra 2017 slovesno podelili 47. Krkine nagrade za dodiplomska in podiplomska raziskovana dela. Podelili smo 5 velikih Krkinih nagrad za raziskovalno nalogo in 25 Krkinih nagrad študentom dodiplomskega in podiplomskega študija. Med 32 nagrajenci je bilo 15 doktorjev znanosti.

V septembru pa smo na posebni prireditvi 28 dijakom podelili nagrade za 13 raziskovalnih nalog, saj se zavedamo, da je spodbujanje mladih k raziskovalnemu delu pomembno že v srednješolskem obdobju, ko se odločajo za poklicno pot. Na podelitvi 47. Krkinih nagrad za srednješolske raziskovalne naloge smo letos prvič podelili posebne plakete za dolgoletno prizadevno spodbujanje in uspešno mentorstvo dijakov pri raziskovalnih delih. Zahvalo je prejelo šest mentorjev iz štirih slovenskih srednjih šol.

Vsem prejemnikom Krkine nagrade in prejemnicam zahvale iskreno čestitamo.

Prijava