Podelitev 48. Krkinih nagrad

V letošnjem letu smo k sodelovanju povabili vse dijake in študente, ki so svoje raziskovalne naloge končali med 1. julijem 2017 in 30. junijem 2018. Razpis se je zaključil 6. julija 2018.

Podelitev Krkinih nagrad za dodiplomske in podiplomske raziskovalne naloge bo 19. oktobra 2018, za srednješolske raziskovalne naloge pa je bila 14. septembra 2018 v Novem mestu.

 

Podelili smo Krkine nagrade za srednješolske raziskovalne naloge

V Krki smo v petek, 14. septembra 2018 mladim srednješolskim raziskovalcem podelili Krkine nagrade. Odziv mladih na razpis je vsako leto boljši – letos je 66 dijakov prijavilo kar 37 nalog. Ne navdušujejo pa le številke, ampak predvsem dejstvo, da naraščata tako kakovost prijavljenih nalog kot tudi pestrost področij, ki se jih mladi raziskovalci lotevajo. Posebej pomembno je, da naloge vključujejo ne le teoretično, ampak tudi eksperimentalno delo. Več informacij v novici.

Seznam nagrajencev je objavljen na povezavi.

Posebna zahvala za mentorstvo dijakov

Na podelitvi 48. Krkinih nagrad za srednješolske raziskovalne naloge smo letos drugič podelili posebne plakete za dolgoletno prizadevno spodbujanje in uspešno mentorstvo dijakov pri raziskovalnih delih. Zahvalo so prejele štiri mentorice iz štirih slovenskih srednjih šol.


Vsem prejemnikom iskreno čestitamo.

Prijava