Navdušimo dijakinje in dijake za prijavo na razpis za 51. Krkine nagrade

Še eno šolsko leto, zaznamovano s posebnimi okoliščinami, se bliža koncu. Verjamemo, da so mladi s dragoceno pomočjo v največji možni meri dosegli učne cilje in svojo pregovorno radovednost usmerili v snovanje raziskovalnih nalog.

V Svetu Sklada Krkinih nagrad cenimo prizadevanja mladih raziskovalcev, ravnateljev in mentorjev, zato se bomo tokrat še bolj prilagodili posebnim razmeram. Kot pravi doc. dr. Vida Škrabanja, bomo namesto zidov gradili mostove.

Vabimo vas, da si ogledate video in osvežite spomin na lanske, 50. Krkine nagrade, ko ste nas kljub zahtevnim razmeram navdušili z rekordnim številom prijavljenih srednješolskih raziskovalnih nalog.

QXyamIKmsYk

Veseli bomo, če boste video delili s svojimi sodelavci, dijakinjami in dijaki ter jih navdušili za prijavo na razpis za 51. Krkine nagrade. Rok za prijavo raziskovalnih nalog je 6. julij 2021.

Več informacij o letošnjem razpisu lahko preberete na spletni strani Krkinih nagrad. Dobrodošli ste tudi na Instagramu @krkinenagrade, kjer se srečujejo znanost, mladi raziskovalci in Krkini strokovnjaki.