Pogosta vprašanja

Da, nalogo lahko prijavite. V spletni prijavi navedite ime organizacije, ki je pripravila razpis oziroma vam je za vašo raziskovalno nalogo že podelila nagrado.

Naloga je lahko napisana tudi v angleškem jeziku, povzetek pa mora biti tudi v slovenščini.

Mentorja, ki raziskovalno nalogo skupaj z avtorjem/avtorji koordinira, vodi in usmerja, navedite kot mentorja (običajno je to šolski mentor), ostale mentorje (iz drugih ustanov, kjer ste opravljali del raziskovalne naloge) pa navedite kot somentorje.

Da, predloga soglasja, ki jo lahko za tuje mentorje tudi prevedete, je na voljo na spodnjih povezavah:

Soglasje priložite kot samostojni dokument v tretjem koraku e-prijave.

Ne. Predstavitev naloge v PowerPointu pripravite in oddate po odločitvi Sveta Sklada Krkinih nagrad, da boste prejeli Krkino nagrado. Predstavitev pripravijo samo prejemniki velike Krkine nagrade in prejemniki Krkine nagrade za srednješolske raziskovalne naloge, ki jih k temu pozove Svet Sklada Krkinih nagrad (običajno prejmete obvestilo po e-pošti).

Vprašajte nas

Če želene informacije o Krkinih nagradah niste našli na tej spletni strani, izpolnite obrazec in odgovor vam bomo poslali po e-pošti.

Z vpisom svojih osebnih podatkov v spletni obrazec na tej spletni strani in s kljukico potrjujete, da Krka, d. d., Novo mesto vaše podatke zbira, hrani in uporablja za namen obveščanja o Krkinih nagradah, interne potrebe statistike in/ali obdelave podatkov, za pošiljanje vzorcev izdelkov v Krkinem proizvodnem programu in o ostalih zanimivostih, vselej v skladu z zakonodajo.

 

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.